Ballangen Camping

Ballangen Camping er en familiecamping i Nordland med et godt og hyggelig miljø. Vi har flere og varierte aktiviteter og attraksjoner for både store og små! Campingplassen ble etablert i 1964 av familien Wiik, og har med stor suksess vært drevet av familien fram til og med 2014. Campingplassen eies og drives nå av familien Ravn, med Eilert og Sara som dine verter.

Vår filosofi er å drive en hyggelig og familievennlig camping med varierte aktiviteter for både store og små campinggjester fra inn- og utland. Plassen ble i 2001 kåret av Norsk Caravan Club til Norges beste campingplass, og har siden oppstart vært en populær feriedestinasjon blant voksne og barn.

Området er barnevennlig og ligger sentralt plassert ved sjøen, hvor du finner vårt flotte strandområde med båtaktiviteter, og badestrand med strandvolleyballbane.

På campingplassen finnes det også en velutstyrt dagligvare- og souvernirbutikk i forbindelse med resepsjonen.

Sanitæranleggene er plassert lett tilgjengelig for campinggjestene, vi har også anlegg beregnet for funksjonshemmede gjester.

Overnatting på Ballangen Camping

Vi har 52 campinghytter i forskjellige størrelser. De minste hyttene har enkel standard og inneholder fire køyer, kjøleskap, og kjøkkenbord, men de inneholder ikke noe kjøkkenutstyr (som fat, kopper og bestikk).

Neste størrelse er hytter med fire køyer, kokeplate, kjøkkenbord og kjøleskap. Disse er romsligere med en egen soveavdeling. Til tross for at hyttene er kvadratmetermessig små, er det fullt mulig å kunne omgås bekvemt.

Vi har 37 store, moderne hytter. Disse inneholder soveplasser for fire til seks personer. Hyttene er komplett utstyrt med dusj og toalett, soverom, stue, TV og kjøkken med kjøkkenutstyr.

Utforsk i nærområdet

Kontaktopplysninger
Campingkart
Plassering
Facebook