Hei store og små eventyrere!

 

Lekeplassen er et naturlig samlingssted – en plass hvor du kan løpe, hoppe, klatre og ha det kjempegøy! Det er så mye spennende å utforske på en lekeplass, og du kan leke alene eller med andre barn. Kanskje du vil klatre opp en klatrevegg, suse ned en sklie eller balansere på et tau? Eller kanskje du vil prøve en hinderløype og se hvor raskt du kan komme deg gjennom den?

Lekeplassene på camping er enda gøyere enn de hjemme. Vet du hvorfor? På lekeplassen kan du nemlig møte nye venner. Kanskje dere kan finne på et morsomt rollespill sammen eller bare ha det gøy og leke fritt?

Hos oss finner du alltid nye og spennende lekeapparater som er designet for å passe til ulike aldre og ferdighetsnivåer. Så uansett om du er liten eller stor, så kan du finne leker som passer perfekt til deg. Og noen plasser har også Volleyballbane, fotballbane, eller moderne interaktive lekeapparater!

Så hvorfor ikke ta med deg familien eller vennene dine til en lekeplass og opplev gleden av å leke og utforske? Det er en morsom og spennende måte å tilbringe tiden på, og du vil garantert ha det kjempegøy!

Hurtigfakta

Lekeplass    Lekeplass

Familievennlig  Familievennlig

Pluscamper med lekeplass