Hvem er Pluscamp?

 

Du finner Pluscamp på Norges fineste steder, og alle har sine helt unike Pluskvaliteter. Vi er en sammenslutning av norske campingplasser, drevet av lokale eiere som gjør alt vi kan for å gi deg den ultimate ferieopplevelsen.


Vi vet at din plusstid er verdifull, og alle våre plasser har derfor sine særegne Pluskvaliteter, som du ikke finner andre steder. Se på oss som et perfekt utgangspunkt for fantastiske opplevelser og minner for livet. Enten du er på gjennomreise eller ønsker å tilbringe hele ferien din på en av våre utvalgte plasser, så kan du være trygg på at du vil få en opplevelse utenom det vanlige.


Hos oss finnes det et bredt utvalg av aktiviteter for små og store på plassen, og flust av enestående opplevelser i nærområdet, så hos oss får du mer enn bare en overnatting. Pluscamp er begynnelsen på et eventyr i vakre naturomgivelser eller for dager hvor du ønsker å utforske alt plassen har å tilby. Alle Pluscamper er eid av lokale og vi er lommekjent i våre lokalområder, og deler gjerne tips om de beste skiløypene, turstiene, lokalmaten eller områdets skjulte perler - slik at du får nettopp det du ønsker ut av din ferie. Pluscamp brenner for å gi deg din drømmeferie - uansett hva det måtte innebære for deg.


Hos Pluscamp kan du velge den overnattingstypen som passer deg best. Enten det er tradisjonell camping, telting, oppstillingsplass for bobil, campingvogn eller van, enkle hytter helt til hytter med hotell standard.  Og helt selvfølgelig tilbyr vi høy kvalitet, høyt servicenivå og godt norsk vertskap - alt for å sikre at du får den best mulige kundeopplevelsen. Vi har noe for enhver smak, og våre bookingløsninger tar deg direkte til den enkelte plass for å sikre at du får den beste opplevelsen.


Hos oss får du ikke bare et sted å overnatte – vi tar deg med inn i vår verden av unike opplevelser. 


Hjertelig velkommen til oss!