Vannsport

 

Norges lange kystlinje, vakre fjorder og utallige innsjøer og elver gir deg en unik mulighet til å oppleve landet også fra vanns. Med spektakulær og variert natur, med høye fjell, isbreer og vakre kystlinjer finnes det noe for enhver. Om du velger å ta til vanns får du gjerne tilgang til mer uberørt natur.

Kanskje frister en tur i kajakk på en blikkstille fjord, eller om du ønsker litt mer action kan du rafte ned heftige strøk, prøve vannscooter, surfing eller vannski?

Norge har en lang og interessant historie som inkluderer mye skipsfart. Dette betyr at det er mange skipsvrak og undervannsskjær som er interessante for dykkere å utforske. Norges fjorder er også kjent for sitt rike dyreliv, og dykking gir deg en unik mulighet til å oppleve dette på nært hold.

De fleste av våre plasser tilbyr en rekke ulike vannsporter på plassen, eller like i nærheten. Med Norges varierte landskap, rike dyreliv og tilgang til utstyr og undervisning, er det noe for alle å oppleve. Så hva venter du på? Kom og opplev Norge på en helt ny måte!
 

Hurtigfakta

For de eventyrlystne    For de eventyrlystne

Kajakk    Kajakk & rafting

Vestlandsnatur  Natur

Dykking  Dykking & snorkling

Pluscamper med vannsport