Ski

 

La deg forføre av vinterlandskapets fortryllende skjønnhet og opplev gleden av å stå på ski mens du utforsker de snødekte omgivelsene rundt våre campingplasser. Uansett om du foretrekker det adrenalinfylte suset i bakken eller den rolige utforskningen av langrennsløypene, finnes det noe for enhver skientusiast hos oss.

Om du foretrekker spenning og fart, ligger mange av våre plasser nært alpinanlegg som står klare med sine varierte bakker og løyper. Med panoramautsikt over majestetiske fjell og daler, kan du ta heisen til toppen og opplev sommerfuglene i magen mens du suser nedover fjellsiden. Uansett om du er en erfaren skikjører eller en nybegynner, er vi sikker på at du vil finne glede i å mestre bakkene og utforske den unike skjønnheten som omgir deg.

Om du søker en mer avslappet tilnærming til skigleden, er langrennsski det ideelle valget. Våre campingplasser ligger nær fredelige skogsstier og preparerte løyper, som inviterer deg til å utforske vinterlandskapet i ditt eget tempo. Gli gjennom stille skoger og åpne sletter mens du trekker inn den friske, kalde luften og lar deg forføre av den roen som bare vinteren kan gi. Pakk sekken, ta med termosen, en kvikk-lunsj og en appelsin og nyt vinteren i all dens skjønnhet.

Velg blant våre idylliske beliggenheter og la deg forføre av vinterens magi mens du utforsker det snødekte landskapet. Ta med deg familie og venner eller nyt en stille tur på egenhånd - hos oss vil skiferien din bli fylt med minner for livet. 

Hurtigfakta

For de eventyrlystne    For de eventyrlystne

Ski    Ski

Vestlandsnatur  Natur

Pluscamper i nærheten