Saltstraumen Camping

Saltstraumen Camping ligger et steinkast fra broen over Saltstraumens ville vannmasser. Omgitt av snøkledde fjell i midnattssol.

Pluscamp Saltstraumen ligger langs Kystriksveien (Rv17), kun 33 kilometer fra Bodø. Fra campingen er det 2-3 minutter å spasere ned til Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm. Saltstraumen kan komme opp i en hastighet på ca 24 knop og det dannes store virvler når den går på sitt sterkeste.

Fra campingplassen er det variert turterreng, og en del av stiene langs strømmen er tilrettelagt for rullestol. Nærhet til fjellområder med mange attraktive toppturer, både sommer og vinter. Saltstraumen har rikt marint liv, og fiske er mulig fra land, eller vi kan formidle båtutleie. Bylivet i Bodø er kun 40 min unna med butikker, kafeer og restauranter, et rikt konsertliv, Nordlandsbadet og Norsk luftfartsmuseum. Det går buss fra Saltstraumen til Bodø flere ganger daglig.

Velkommen til Pluscamp Saltstraumen Camping!

Overnatting

Pluscamp Saltstraumen Camping har 19 hytter med dusj/wc, TV og oppvaskmaskin. Vi har også 4 enkle hytter for overnatting.

I det nyrenoverte serviceanlegget finns dusjer og toalett inndelt i små adskilte rom, og flere familiebaderom. Trådløst gratis WiFi.

Saltstraumen Camping er åpen året rundt. I sommersesongen er vår resepsjon åpen mandag til lørdag 8-22, søndag 9-22.

Alle gjester må beregne 95 kr per person for leie av sengetøysett med håndduker i alle hytter og leiligheter. Det er ikke mulig for gjestene å ta med seg eget sengetøy (unntatt hytte uten vann).

Utforsk i nærområdet

Kontaktopplysninger
Campingkart
Plassering
Facebook