Mageli Camping og Hytter

Mageli Camping og Hytter er en av de største campingplassene i området rundt Hafjell/Kvitfjell, Hunderfossen og Lillehammer. Vi ligger 15 minutter fra Hunderfossen og Lilleputthammer Hafjell, Kvitfjell og Skeikampen. Kun 30 minutter fra Lillehammer.

På Mageli Camping har vi eget svømmebasseng. Vannet i bassenget holder alltid 25 grader, det er eget området for mindre barn med fontene.

Ferie får være ferie. Du er kanskje en av de som bare må ha med deg den neste episoden av din favorittserie? Eller morgendagens værmelding? Vårt flotte TV-rom står til din disposisjon.

Overnatting

Vi har 34 hytter og 200 vognplasser med strøm. Dette gjør Mageli Camping og Hytter til en av de største campingplassene i området rundt Hafjell, Hunderfossen og Lillehammer. Vi har store og innbydende grøntområder som er som skapt for campingvogner, bobiler eller telt.

Utforsk i nærområdet

I Gudbrandsdalslågen som renner rett ved siden av campingplassen tas det hver sommer store fine ørreter! På fjellet i Øst og Vest finner man mange fine fjellvann og elver med godt fiske. Vi selger fiskekort!

På Inatur sine sider kan du lese mer om fiske og jaktmuligheter i Øyer.

Mageli Camping har to store lekeplasser med trampoliner og andre lekeapparater. I tillegg holder vi kaniner og høner.

 

Kontaktopplysninger
Campingkart
Plassering
Facebook