Moskussafari

 

Opplev noe unikt og magisk med en uforglemmelig moskussafari på Dovrefjell! Dovrefjell nasjonalpark er hjem til den eneste populasjonene av moskus i Norge, og dette er en sjelden mulighet til å se disse majestetiske dyrene i deres naturlige habitat. Med erfarne guider som tar deg med på tur, vil du få en trygg og kunnskapsrik opplevelse som vil gi deg minner for livet.

På moskussafari vil du oppleve den vakre og spektakulære naturen som Dovrefjell har å by på. Området har majestetiske fjell, vidder og daler som danner en fantastisk bakgrunn for å oppleve moskusen på nært hold. Guidene vil gi deg innsikt i moskusens atferd, matvaner og livssyklus, slik at du kan lære mer om disse fascinerende dyrene.

Ta med deg kameraet og opplev en uforglemmelig moskussafari på Dovrefjell. Dette er en unik mulighet til å se noen av Norges mest spektakulære naturopplevelser, og en opplevelse som vil gi deg minner for livet. La deg fortrylle av Dovrefjells ville og vakre landskap og moskusens majestetiske tilstedeværelse.

Hurtigfakta

For de eventyrlystne    For de eventyrlystne

Moskus    Moskus

Vestlandsnatur  Natur

Turterreng  Turområde

Pluscamper i nærheten