Vi har utvidet Pluscamp-familien: Velkommen til Løvøya Oslofjord, Larkollen og Øen Turistsenter!

Hos Pluscamp er vi glade for å introdusere tre nye fantastiske steder i vår allerede rike portefølje av campingplasser – Løvøya Oslofjord, Larkollen og Øen Turistsenter. Gjennom vårt brukervennlige bookingsystem kan du enkelt finne og reservere den perfekte plassen for din neste ferie. Vi i Pluscamp er dedikert til å gi deg autentiske naturopplevelser og fremragende service. La oss vise deg hva disse nye, spennende stedene har å tilby!

Uforglemmelig opplevelser ved Løvøya Oslofjord

Løvøya Camping

Løvøya Camping

Lokalisert i et naturparadis nær Horten, langs Oslofjorden, finner vi den vakre Løvøya Camping. Her kan du nyte både soloppgang og solnedgang i avslappende omgivelser langs vannkanten.

Løvøya byr også på hvite strender, fascinerende grotter og utallige utendørsaktiviteter.

Fra botaniske oppdagelser, spennende fisketurer til rolig kajakkpadling, tilbyr Løvøya Camping en unik mulighet til å være tett på naturen. For de som ønsker å kombinere roen i naturen med hjemmets bekvemmeligheter, er vår campingplass utstyrt med moderne fasiliteter for en optimal kundeopplevelse.

 

Familievennlig camping ved Larkollen

Larkollen Camping

Larkollen Camping

På andre siden av Oslofjorden, nær Moss, finnes en annen juvel i Pluscamp-familien - Larkollen Camping. Dette idylliske stedet er ikke bare kjent for sine hvite strender og varme svaberg – det er et paradis for de som er glade i vannsport. Windsurfing, kajakkturer og bading er blant de mange aktivitetene som venter på våre gjester.

Men det er ikke alt! Med nærhet til golfbaner og urbane fasiliteter som kafeer og butikker, er det en passende aktivitet for enhver preferanse. 

 

Året rundt på Øen Turistsenter i Geilo

Øen Turistsenter

Øen Turistsenter,

Pluscamp er stolt over å introdusere Øen Turistsenter, beliggende i hjertet av Geilo. Omringet av den majestetiske norske fjellnaturen, tilbyr denne perlen et bredt spekter av aktiviteter, uansett årstid.

Om vinteren kan gjestene våre nyte skiaktiviteter i verdensklasse, mens sommeren frister med fartsfylte opplevelser som Zipline og klatring. Det er også muligheter for fiske – en favoritt blant både barn og voksne.

Øen Turistsenter har også et fokus på bærekraft, og tilbyr overnattingsalternativer fra leiligheter og hytter til camping for bobiler, caravans og telt. I tillegg serverer vår kafé smakfull og rimelig mat for hele familien.

 

Vi er stolte av å ha utvidet Pluscamp-familien med disse tre fantastiske stedene. Vårt fokus er å tilby ekte opplevelser, levert med førsteklasses service og gjestfrihet kombinert med de beste fasilitetene. Enten du er en bobilentusiast eller søker en familievennlig ferie, har Pluscamp det perfekte stedet for deg. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage alle våre Pluskvaliteter ved hvert av disse fantastiske stedene. Fremdeles usikker? Opplev Pluslivet, og book en tur i dag.