Saltstraumen Camping: Familiegleder og eventyr

Er du klar for et nytt campingeventyr i hjertet av Norge? Da har vi det perfekte stedet for deg: Saltstraumen Camping. Hvis du er på utkikk etter en campingplass som skiller seg fra mengden, så er dette stedet for deg.

 

Saltstraumen camping

 

Opplevelsen starter hos oss

Pluscamp har alltid vært dedikert til å tilby personlige og unike opplevelser. Saltstraumen Camping er intet unntak. Med et sterkt fokus på renslighet, gjestfrihet og en fantastisk kundereise, er ethvert opphold på våre campingplasser designet for å la deg oppleve roen og skjønnheten av norsk natur, uten å komprimere på kvalitet og komfort.

Overnatting med variasjon

På Saltstraumen Camping har vi et mangfold av alternativer for overnatting. Velg mellom alt fra hytte, campingplasser, eller kom inn i campingvogn, bobil, eller telt. Uansett hva du velger, er du garantert fantastisk utsikt, overlegen renslighet og behagelig plass. Reserver her for å sikre deg et eventyr du sent vil glemme.

Et aktivitets-paradis

Det er ingen grunn til å ligge i dvale på Saltstraumen Camping. Med et mylder av aktiviteter spredt over dette utrolig vakre området, vil oppholdet ditt være fullt av minneverdige opplevelser og moro.

Familier kan glede seg over vår lekeplass, som er perfekt for barna å løpe fritt. For de som elsker fisking, tilbyr vi unike fiskeopplevelser. Vi har til og med et eget sløye- og fryserom for de mest ivrige fiskerne.

De eventyrlystne blant dere vil elske våre turstier og mulighet for både dykking og snorkling. Campingplassen har også en dykkerhytte til spesifikke dykkeaktiviteter.

Tjenester for komfort og kvalitet

På Saltstraumen Camping, gjør vi det lille ekstra for å sikre at oppholdet ditt er komfortabelt og hyggelig. Vi tilbyr gratis Wi-Fi, kiosk og ladestasjon for elbil. Vi har tilkobling til vann/kloakk og tillater hunder.

Saltstraumen Camping gir deg en mulighet til å dykke inn i norsk kultur og nyte naturens undere, alt mens du nyter komforten og bekvemmeligheten av førsteklasses fasiliteter. Så pakk bagen, fyll opp campingvognen eller bobilen, og gjør deg klar for et eventyr du sent vil glemme på Saltstraumen Camping - og barna vil elske det!