Ballangen Camping: Natur, kultur og komfort

Ballangen Camping

Velkommen til Ballangen Camping, et sted hvor natur, kultur og komfort går hånd i hånd for å gi deg og dine kjære en minneverdig ferieopplevelse. Enten du er en eventyrlysten utforsker, en familie med barn, eller bare ønsker en rolig pause fra hverdagen, har Ballangen Camping noe for alle.

 

Unike opplevelser på Ballangen Camping

Ballangen campaing høst

Kajakkpadling og fisking

Ballangen Camping er det perfekte utgangspunktet for kajakkpadling i de rolige fjordene. Her kan du padle avgårde og nyte den uberørte naturen i ditt eget tempo. Er du en fiskeentusiast? Da har du også kommet til rett sted. De nærliggende fjordene byr på gode fiskemuligheter, hvor du kan fange både laks og ørret.

Fjellturer og bærplukking

De imponerende fjellene rundt Ballangen Camping inviterer til flotte fjellturer. Ta en dagstur til områdets landemerker og nyt panorama-utsikten. For de som elsker å plukke bær, så er området rikt på blåbær og tyttebær i sesongen.

Lekeplass og aktiviteter for barn

Barna vil også stortrives her. Bassenget og vannrutsjebanen er selvsagt en stor favoritt på varme sommerdager. Familier kan utfordre hverandre til en runde minigolf, og de yngre gjestene vil elske trampolineområdet og fotballøkka. For de aller minste er lekeplassen og kaninene til stor glede, mens de større barna kan prøve seg på "dino-sykler" eller nyte en ridetur utvalgte dager i fellesferien.

Utleie av SUP, kano og båter

Ballangen campign aurora borealis og nordlys

For de som ønsker å prøve noe nytt, tilbyr Ballangen Camping utleie av SUP (Stand Up Paddle), kanoer og båter. Dette er en flott måte å utforske de rolige vassdragene og få en nærmere titt på naturen.

Overnattingsmuligheter

På Ballangen Camping har du flere alternativer for overnatting. Enten du foretrekker å bo i en caravan, teltplass eller i en av de komfortable hyttene, vil du finne en løsning som passer for deg. Hyttene er fullt utstyrt, og caravan- og teltplassene er godt vedlikeholdt med enkel tilgang til nødvendige fasiliteter. Uansett hva du velger, vil du oppleve en rolig og avslappende atmosfære.

Reserver din overnatting hos Ballangen Camping her i dag!

 

Utendørsaktiviteter i nærområdet

Ballangen Camping ligger kun 40 km fra Narvik. En dagstur til denne vakre byen kan by på spennende opplevelser som en tur med fjellheisen for utsikt over fjorden, shopping i byens butikker, samt besøk på flere interessante museer.

Stetind og Efjord

Ingen tur til Ballangen er komplett uten besøk til Norges nasjonalfjell, Stetind. Dette majestetiske fjellet ligger lett tilgjengelig for en spektakulær dagstur. Like i nærheten finner du også Efjord, et paradis for naturelskere og fiskere.

Ballangen camping

Skjomen Golf

For golfentusiaster ligger Skjomen Golfbane kun 30 km unna. Denne banen tilbyr en fantastisk utsikt mens du spiller, omgitt av majestetiske fjorder og fjell.

Fjellturer og sykkelturer

For de som elsker fjellvandring og sykling, byr området rundt campingplassen på mange stier og veier som kan utforskes. Enten du liker å sykle gjennom skogen eller gå turer opp i fjellene, vil du finne noe som passer deg.

 

Ballangen Camping gir deg muligheten til å kombinere naturskjønnhet med komfort og et bredt utvalg av aktiviteter. Her kan du koble av, nyte kvalitetstid med familie og venner, og oppleve alt det spennende naturen har å tilby.

Kom og opplev alt dette selv – vi ser frem til å ønske deg velkommen til Ballangen Camping.

God camping!