Aurdal Fjordcamping: Nyt Norsk natur på sitt beste

Hvis du har lengtet etter et eventyr i Norges udiskutable naturskjønnhet, kan Aurdal Fjordcamping være stedet for deg. Med en idyllisk beliggenhetmidt i Valdres, er vi dedikert til å gi våre gjester en autentisk norsk campingopplevelse. Fra koselige hytter til moderne leiligheter, er det noe for enhver smak, med fasiliteter for både store og små, inkludert barnefamilier og bobilentusiaster.

camping i Valdres

Overnatting i ville Valdres

Aurdal Fjordcamping er perfekt for et fristed fra hverdagens kjas og mas. Campingplassen vår er omringet av storslått natur, fra glitrende fjorder til mektige fjelltopper. Med et bredt spekter av overnattingsmuligheter, fra hytter og leiligheter til campingplasser for campingvogn, bobil og telt, er det ikke rart at vi er et favorittsted når det kommer til camping i Valdres. Våre lydtette rom med røykeforbud garanterer en behagelig og avslappende nattesøvn, mens våre rom for funksjonshemmede sikrer at alle er inkludert og velkommen.

Ta del i utendørsaktiviteter

På Aurdal Fjordcamping finner du et mylder av morsomme utendørsaktiviteter for alle aldre. Du kan prøve dine ferdigheter på vår mini-golfbane eller ta en avslappende båttur på den rolig fjorden. For de av dere som elsker fiske, er fjorden kjent for sitt rike fiskeliv. Etter en aktiv dag ute, kan du slappe av i vår badstue eller nyte et måltid i vår restaurant som serverer et utvalg av nydelige retter.

Familietid på sitt beste

Hos Aurdal Fjordcamping legger vi vekt på at vår campingplass skal være et  familievennlig sted for hele familien. Vi har en lekeplass hvor barna kan få utløp for energi, mens familiedusj og WC gir praktisk og behagelig opplevelse for hele familien. Et høydepunkt er vårt unike grillområde, hvor familier kan samles for en fantastisk grillaften under stjernehimmelen.

En favoritt blant våre gjester er karaokekveld. La deg friste av den herlige atmosfæren i vår pub, og ta del i en fantastisk sosial opplevelse. Vi tilbyr også en kiosk og kafé for enkel tilgang til forfriskninger og godsaker gjennom hele dagen. Ikke gå glipp av muligheten til å se favorittprogrammene dine på kabel / satelitt-TV i våre utvalgte rom og hytter.

Topp service

Vi på Aurdal Fjordcamping setter kundens behov først. Med gratis Wi-Fi tilgjengelig over hele området, praktisk parkering på stedet, og muligheten for at du kan ha med deg din firbente venn, forsøker vi å gjøre din opplevelse så minneverdig og hyggelig som mulig.
Med vårt fokus på renslighet, gjestfrihet, og en fantastisk kundereise er Aurdal Fjordcamping stedet for å skape livslange minner. Reserver oppholdet ditt her, og start nedtellingen til ditt neste eventyr i hjertet av norsk natur.