Kortreist mat

 

Norge har en unik og rik matkultur, og den beste måten å oppleve denne på er ved å reise langs land og strand for å smake på de lokale skattene. Det gjør nemlig noe med deg å vite at råvarene er produsert og høstet like ved der du nå befinner deg, av flotte folk som legger sjela si i å gi deg en helt unik opplevelse. 


Spesialitetene varierer fra sted til sted i Norge, og noen områder, som Sognefjorden og Hardanger, har blitt synonymt med frukt, eplemost og sider produksjon. Her kan du oppleve innhøstingen av epler og følge tett med på produksjonen, eller bare nyte smaken av de syrlige, saftige eplene mens du kjenner det solvarme gresset under føttene dine. 


Når du kjøper direkte fra lokale produsenter får du en autentisk smaksopplevelse som du ikke finner andre steder i verden. Maten er laget med omtanke og dedikasjon, og er en levende del av Norges kulturarv. 


Vel bekomme!

Hurtigfakta

Lokalmat    Lokalmat

 

Pluscamper med lokalmat