Nyt et avslappet opphold i rolige omgivelser ved havet

  • Bud Camping
    Bud Camping

Bilder

Bud Camping
Bud Camping
Bud Camping
Bud Camping
Bud Camping
Bud Camping

Bud Camping

Omtrent 40 km fra Molde finner du idylliske PlusCamp Bud Camping ved riksvei 664. Her kan du leie høystandard hytter til max 8 pers, samt enkle hytter for 2 til 4 pers. I tillegg har de 150 plasser for bobil og caravan.

Båtutleie

PlusCamp Bud har egen båthavn med båtutleie og utleie av båtplasser. Båtene er i forskjellige størrelse, alt fra 9,9 HK til 100 HK. Redningsvester følger med båten.

Fiske

Bud er et flott område for fiske. Ta kontakt med resepsjonen og få sjøkart over de beste fiskeplassene. For den som ønsker å fiske fra land, ligger den vellkjente Atlanterhavsveien en liten kjøretur unna. Alt av fiskeutstyr fås kjøpt på campingen.

Turer

Campingen er omringet av vakker natur og har mange fine gåturer. Direkte fra campingen kan du gå til Gulberget som ligger omtrent 160 m.o.h. Her kan du se mot Ona i sør og Kristiansand og Smøla i nord. Gå den flotte kyststien som går langs foten av Gulberget og gjennom skogen. Stien fortsetter videre gjennom Bud sentrum. Les mer om turer i området her. 

Vi anbefaler også en tur på den nye nasjonale turistvei som starter i Bud og går over Atlanterhavsveien og til Kårvåg. Denne veien er kåret til en av verdens vakreste bilveier!

Butikker og restauranter

Det er gangavstand til butikker og restauranter fra campingen. Se her for mer info. 

Pluscamp i nærheten