Idylliske Sande Camping

  • Idylliske Sande Camping
    Idylliske Sande Camping

Bilder

Idylliske Sande Camping
Idylliske Sande Camping
Idylliske Sande Camping
Idylliske Sande Camping
Idylliske Sande Camping
Idylliske Sande Camping
Idylliske Sande Camping
Idylliske Sande Camping

Sande Camping

I starten av Lodalen finner du Sande Camping. En av de mest idylliske campingplassene du vil finne i Norge. Her ligger alt til rette for deg - enten om du ønsker total avslapping eller aktive dager. 

Aktiviteter

Sande Camping ligger fint til for deg som ønsker å være aktiv og nyte naturen. Campingen har flotte bademuligheter, lekeplass for de minste og lette turstier i området. Det leies ut kano, robåt, motorbåt og trøbåt. Du har dermed mulighet til å ta en tur på idylliske Lovatnet. Her er også mulighet for gratis ørretfiske. 

Området rundt campingen byr på mye spennende. En tur i Loen Skylift er å anbefale. Pendelbanen tar deg opp til Hoven 1011 m.o.h. og du får du en spektakulær utsikt over fjordlandskapet. Her kan du spise på Hoven Restaurant og nyte utsikten. Hoven byr også på mange fine vandreturer, se hvilke her. Du kan også komme deg til Hoven ved å gå Via Ferrata, en klatresti som gir deg en opplevelse du sent vil glemme.

Det er også mulig å klatre i Hydlaparken i Stryn. Om du ønsker å gå en fjelltur kan vi anbefale Skåla 1848 m.o.h. Dette er en spektakulær topptur med en svært fin turrute. På toppen finner du Skålatårnet/Skålabu hvor det er mulig å overnatte.

Ellers finner du mange flotte turstier og sætrer i området. Spør gjerne de ansatte om tips!

På vinterstid er avslapping og hyttekos tingen. Gjerne forhåndsbestill på vinteren. I Stryn finner du alpinbakke og langrennsløyper. Ellers kan man gå spaserturer i området, gå på trugetur ol. Loen Skylift holder også åpent i helgene.

Utflukter

Området byr på mange fine utflukter og dagsturer. Besøk den vellkjente Briksdalsbreen. Her finner du kafe, restaurant, souvenirbutikk og aktivitetspark. Som nevnt har området mange fine spaserturer. Finn inspirasjon til turer her

Besøk Sagastad og opplev Myklebustskipet, et av verdens største vikingskip. Her får du også lære om kulturhistorie mm. Kysten på Nordfjord er også verdt et besøk: Stadt, Vestkapp og Selje Kloster. 

Sist, men ikke minst, en tur til UNESCO Geirangerfjord. Denne magiske plassen er verdt et besøk. Her får du oppleve norsk natur på sitt beste - fjorder, fossefall, fjell og vakker natur.

Mat og drikke

Campingen har egen kafe som er åpen hver dag i sesong og ellers stort sett helgeåpent. Her kan du velge i blant annet fast food, middager, kaker, øl og vin. Ellers finner du to andre kafeer i dalen og i Loen på Hotel Alexandra, samt flere tilbud i Stryn. 

Pluscamp i nærheten