En innholdsrik ferie på Gol Campingsenter

Bilder

Gol Campingsenter, PlusCamp, camping, kro
Gol Campingsenter, Hallingstampen, campingplass, camping Norge
Gol Campingsenter, sanitæranlegg, camping
Gol Campingsenter, camping

Gol Campingsenter

Langs riksvei 7 midt i mellom Oslo og Bergen finner du PlusCamp Gol Campingsenter. Et moderne feriesenter med hytter og leiligheter, kro med uteservering, friluftsbad og en liten dagligvarebutikk. Her kan du leie alt fra enkle campinghytter til familiehytter. Gol har omtrent 600 campingvognplasser og 3 moderne sanitæranlegg. 

Sommeraktiviteter

PlusCamp Gol har godt med aktiviteter å tilby. Hallingstampen Friluftsbad er et av deres mest populære tilbud som er åpent om sommeren. Her finner du et stort basseng, et barnebasseng, solsenger og et stort uteserveringsområde. Perfekt for å nyte sommerdagene!

I Gol finner du også Tropicana Badeland, et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Her får du 50% rabatt som gjest hos oss. Om du ønsker litt action, kan du besøke Gol Motor & Fritidspark.

Gol er omringet av vakker natur og mange flotte turer. Her er noe for alle, sjekk ut Topp 11 på Golsfjellet. Om du ønsker å klatre finner du en klatrehall 5 minutters kjøring unna. 

Rundt sommertider er det også en del som skjer på PlusCamp Gol. Blant annet Vårdansen - en egen dansefestival og folkefest i Gol på Goldagan

Vinteraktiviteter

Rundt vintertid er det også mye man kan gjøre i Gol. Du kan stå på ski på Golsfjellet som har bra bakker for barnefamilier (30 min med bil), Skagahøgdi (10 min med bil) eller på Storefjell (30 min med bil). Samt er der arrangementer som skitur i fakkellys og Slarverennet.

Mat og drikke

PlusCamp Gol har egen kafeteria kalt Hoftun Kro. Her serveres alt fra pizza til biff. 

Utflukter

Gol er en perfekt base for deg som ønsker å oppleve mye. Ta flåmsbana (1 t 15 min), en av de flotteste togreisene du vil oppleve. Den har nemlig blitt kåret til verdens vakreste togreise. Det er også mulig å kjøre til Flåm (2 t) og oppleve de magiske fjordene.

Er du interresert i dyr kan du besøke naturparken Langedrag som ligger 1 time med bil unna, eller Bjørneparken som ligger 45 minutter unna.