Fjord-Norge / Vestlandet

Pluscamp Sande Camping

Velkommen til Pluscamp Sande Camping!

Sande Camping i Loen byr på overnatting i gode hytter og apartments, frå den enkle hytta til vår lukseriøse «Camping suite». Campingplassen ligg i Nordfjord, 5 km frå Loen sentrum i starten på Lodalen.

Fine oppstillingsplasser for bobiler, telt og campingvogner, mange er plassert heilt i vannkanten. Dei største hyttene ligg på andre sida av fylkesvegen med fin utsikt oppover vatnet mot Krunebreen.

Sted

61° 51' 4.8996" N, 6° 54' 41.2164" E

Pluscamp Sandvik Camping

Velkommen til Pluscamp Sandvik Camping

Pluscamp Sandvik er ein del av Gaupnetunet som driv hotell, hytteutleige, camping og sommarrestaurant.

Både Pluscamp Sandvik og Gaupnetunet ligg midt i Gaupne sentrum, i rolige omgjevnadar, og er gode utgangspunkt for aktivitetar og attraksjonar i nærområdet.

Pluscamp Sandvik er ein idyllisk familiecamping ved Sognefjorden. Campingplassen ligg midt i ein gamal frukthage, med utsikt til ein brearm av Jostedalsbreen frå plassen.

Sted

61° 24' 3.5244" N, 7° 18' 2.952" E

Pluscamp Nordfjord Ferie og Fritid

Velkommen til Pluscamp Nordfjord Ferie og Fritid

På vår camping er du og dine hjertelig velkommen året rundt!

Campingplassen er å finne på Bryggja, i ytre del av naturskjønne Nordfjord i Sogn og Fjordane. Nordfjord Ferie og Fritid ligger bare noen minutter fra den historiske byen Måløy.

Vi er også bare en kjøretur fra den dypeste innsjøen i Europa, Hornindalsvannet, og den høgste sjøklippen i Europa, Hornelen, med sine 890 meter. Dette gjør at vi er perfekt lokalisert for camping og overnatting i området!

Sted

61° 56' 26.61" N, 5° 26' 56.238" E

Sider