Neset Camping

Neset Camping er en 4-stjerners campingplass som ligger rolig og naturskjønt til på et nes ute i den 40 km lange Byglandsfjorden. Plassen ligger ved Rv 9 i nedre Setesdal, 13 km nord for Evje.

Neset Camping har egen kolonialbutikk, og her selges også øl av klasse D. I høysesongen er plassens kafe åpen.

Badeliv

Campingplassen har ca. 1600 m strandlinje med gode bademuligheter fra sandstrender, eller via vannsklie ut på dypt vann.

Byglandsfjord konkurrerer ofte med Nesbyen om å være det varmeste stedet i Norge, og badevannet pleier hvert år å bli fra 18 til 23 grader varmt. Vår barnevennlige badeplass har sandbunn og viktigst for barnefamilier - den er langgrunn. Her vil barna kunne leke under trygge forhold. For de større og svømmedyktige har vi vanntrampoline og en liten vannsklie

Hoppepute

Vår store hoppepute er en samlingsplass for barn og unge. Her kan de hoppe langt tryggere enn på en trampoline.

Turmuligheter

Det er forskjellige merka turløyper i området. Vi arrangerer elgsafari og garanterer at du ser elg. Minimum 6 personer. I nærliggende områder er det flere muligheter for selv å lete etter forskjellige mineraler, og Evje Mineralsti er spesielt tilrettelagt for dette. Man kan også besøke det lokale museum som har flere lokale, rikholdige mineralsamlinger utstilt.

Klatrekurs og raftingturer tilbys også i området.

Båtutleie

Byglandsfjorden er ca 20 km lang og fiskerik. Du kan leie robåt, båt med motor, kano og kajakk. Det er flere fine utfluksmål i nærheten.

Hele vassdraget gir gode fiskemuligheter, og i tillegg til ørret har man gode sjanser for å fange den spesielle Byglandsfjordbleka, som er dverglaks og som bare finnes der. For de som ønsker det kan vi også tilby muligheten for fiske med garn i visse områder. I flere fjellvann kan man løse eget fiskekort, og prøve seg etter storørreten.

Overnatting

Vi har 31 campinghytter til utleie i tillegg til over 200 plasser med strøm og kabel-tv- tilkobling for de som ønsker dette. Alle hyttene har kjøleskap, kokeplater og utemøbler. Hyttene har enkel standard.

Ønsker du høyere komfort med god plass og eget bad? Da har vi tre komfortable hytter. Hyttene er godt utstyrt og her kan du kombinere campingplassens sjarm med høy bokomfort.

Utforsk i nærområdet

Kontaktopplysninger
Plassering