• Sande PlusCamp
  • Saltstraumen PlusCamp
  • Strynsvatn PlusCamp
  • Sande PlusCamp
  • Saltstraumen PlusCamp

I PlusCamp legger vi stor vekt på at camping skal være noe mer enn det å bare overnatte. Alle våre campinplasser kan derfor tilby et rikt utvalg av aktiviteter og opplevelser for hele familien i sitt nærområde. De fleste plassene har også mange aktivitetstilbud på campingplassen. Det blir stilt høye krav til våre medlemsbedrifter, og de viktigste kravene er godt renhold, kvalitet og god service.

For oss i PlusCamp er det viktigste at du som kunde skal være fornøyd med ditt opphold, enten du er på gjennomreise eller om du velger å bruke hele din ferie på en eller flere av våre campingplasser. Camping i variert og vakker natur, vennlige mennesker og mange spennende opplevelser , er noe av det som du vil finne om du benytter PlusCamp på din reise i Norge. Mange av PlusCamp plassene er helårsåpne og kan tilby gode og varme hytter og brøytet campingområde også om vinteren. Sjekk åpningstider for hver enkelt campingplass. Hver PlusCamp plass har sitt særpreg og tilbyr ulike opplevelser i sitt nærområde. Vi nevner i fleng; vandring, fiske, brevandring, padling på vann og til havs, rafting, sykling, sommerski,riding,kunst,kultur og håndverk + mye mer.

Campingplassene er av ulik størrelse men har samme krav til vertskapet og dersom du velger PlusCamp som ditt stoppested, skal hver og en av oss vise deg litt av det mangfoldige tilbudet Norge som ferieland har å tilby. På vår webside kan du enkelt planlegge din ferie, og dersom du trenger mer råd og tips så ta kontakt med oss!

God ferie og velkommen til oss